“SponsorKliks,
steun de Club en doe uw online aankopen via sponsorclicks (zonder meerkosten) [lees meer...]

 • Wedstrijd corona-maatregelen

  Wedstrijden op zaterdag:

  Je mag bij MVC de Hangar maximaal 45 minuten voorafgaand aan je wedstrijd de zaal in (tijd is inclusief omkleden en inspelen). Bij de ingang van de zaal staat een corona-verantwoordelijke die checkt of je geen klachten hebt. Je bent verplicht om je handen te desinfecteren bij het betreden van de zaal. Houd rekening met elkaar en houd buiten de wedstrijd 1,5 meter afstand tot elkaar en andere teams. Tijdens de wedstrijden geldt dit niet. Verlaat na de wedstrijd direct de zaal. Publiek is niet toegestaan (m.u.v. maximaal 3 chauffeurs die onder begeleiders vallen).

   

  Wedstrijden recreanten:

  Je mag bij MVC de Hangar maximaal 15 minuten voorafgaand aan je wedstrijd de zaal in. Bij de ingang van de zaal staat een corona-verantwoordelijke die checkt of je geen klachten hebt. Je bent verplicht om je handen te desinfecteren bij het betreden van de zaal. Houd rekening met elkaar en houd buiten de wedstrijd 1,5 meter afstand tot elkaar en andere teams. Tijdens de wedstrijden geldt dit niet. Verlaat na de wedstrijd direct de zaal. Publiek is niet toegestaan.

   

   

Volwassenen volleybal

Bij MVC de Hangar spelen ook recreanten/seniorenteams, waar gezelligheid, samen sporten en prestaties hand in hand gaan.

Als je bij de recreanten komt spelen, ben je niet verplicht om deel te nemen aan de competitie, maar het is natuurlijk wel leuker! MVC de Hangar biedt ruimte aan mannen en vrouwen, op elk niveau: van beginnende volleyballers tot oud-competitiespelers.

De competitie staat los van de NeVoBo en wordt gecoördineerd door Nuvoc en Geldrop. De teams van MVC de Hangar regelen dit allemaal zelf.

De trainingen en thuiswedstrijden worden gespeeld op dinsdag- of donderdagavond in Sporthal Meerrijk, tussen 19:00 tot 22:30 uur. De uitwedstrijden zijn op de trainingsavond van de tegenpartij, maandag t/m donderdag. Getraind wordt onder leiding van een gediplomeerde trainer. In de trainingen ligt de focus niet alleen op techniek, maar ook op spel en (kleine) competitie.

Heb je interesse? Wil je leren hoe je moet volleyballen? Kriebelt het om (weer) te beginnen? Kom dan eens kijken en train 3 keer vrijblijvend met ons mee. Je kunt je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..