“SponsorKliks,
steun de Club en doe uw online aankopen via sponsorclicks (zonder meerkosten) [lees meer...]

 • Wedstrijd corona-maatregelen

  Wedstrijden op zaterdag:

  Je mag bij MVC de Hangar maximaal 45 minuten voorafgaand aan je wedstrijd de zaal in (tijd is inclusief omkleden en inspelen). Bij de ingang van de zaal staat een corona-verantwoordelijke die checkt of je geen klachten hebt. Je bent verplicht om je handen te desinfecteren bij het betreden van de zaal. Houd rekening met elkaar en houd buiten de wedstrijd 1,5 meter afstand tot elkaar en andere teams. Tijdens de wedstrijden geldt dit niet. Verlaat na de wedstrijd direct de zaal. Publiek is niet toegestaan (m.u.v. maximaal 3 chauffeurs die onder begeleiders vallen).

   

  Wedstrijden recreanten:

  Je mag bij MVC de Hangar maximaal 15 minuten voorafgaand aan je wedstrijd de zaal in. Bij de ingang van de zaal staat een corona-verantwoordelijke die checkt of je geen klachten hebt. Je bent verplicht om je handen te desinfecteren bij het betreden van de zaal. Houd rekening met elkaar en houd buiten de wedstrijd 1,5 meter afstand tot elkaar en andere teams. Tijdens de wedstrijden geldt dit niet. Verlaat na de wedstrijd direct de zaal. Publiek is niet toegestaan.

   

   

Eindhoven

21-02-2020


Beste jeugdleden, beste ouder(-s)/verzorger(s)

Het is weer discotijd!!

Zaterdag 28 maart wordt er in De Hangar een disco georganiseerd.
We hopen natuurlijk op een feest waar jullie allemaal bij zijn!!

Om het voor iedereen zo fijn mogelijk te maken is de avond verdeeld in een aantal blokken:

CMV 1,2
18:30u - 20:30u
CMV 3,4,5,6
19:30u - 23:00u
JC1 en MC1
19:30u - 23:00u

Wanneer je eerder opgehaald wordt is dat natuurlijk geen probleem!

Wanneer je je op wilt geven, Vul hieronder je naam en Stop het strookje samen met €2,50 in een enveloppe en geef het uiterlijk woensdag 25 maart 2020 aan Mariëlle, Niki,Marcia, Jochem, Robin of Marcel.

We hopen jullie allemaal te zien!
Activiteitencommissie de Hangar


Marcia Dieterman
Marcel Jacobs
Niki van Deursen
Mariëlle Verhoef-Melkert

*
Niveau:*

komt naar de disco op 28 maart.

E-mail Ouders:*
De ouders/verzorgers geven toestemming voor plaatsen van foto’s van deze activiteit van hun kind op Facebook, andere vormen van social media en de website van de MVC de Hangar*