“SponsorKliks,
steun de Club en doe uw online aankopen via sponsorclicks (zonder meerkosten) [lees meer...]

 • Wedstrijd corona-maatregelen

  Wedstrijden op zaterdag:

  Je mag bij MVC de Hangar maximaal 45 minuten voorafgaand aan je wedstrijd de zaal in (tijd is inclusief omkleden en inspelen). Bij de ingang van de zaal staat een corona-verantwoordelijke die checkt of je geen klachten hebt. Je bent verplicht om je handen te desinfecteren bij het betreden van de zaal. Houd rekening met elkaar en houd buiten de wedstrijd 1,5 meter afstand tot elkaar en andere teams. Tijdens de wedstrijden geldt dit niet. Verlaat na de wedstrijd direct de zaal. Publiek is niet toegestaan (m.u.v. maximaal 3 chauffeurs die onder begeleiders vallen).

   

  Wedstrijden recreanten:

  Je mag bij MVC de Hangar maximaal 15 minuten voorafgaand aan je wedstrijd de zaal in. Bij de ingang van de zaal staat een corona-verantwoordelijke die checkt of je geen klachten hebt. Je bent verplicht om je handen te desinfecteren bij het betreden van de zaal. Houd rekening met elkaar en houd buiten de wedstrijd 1,5 meter afstand tot elkaar en andere teams. Tijdens de wedstrijden geldt dit niet. Verlaat na de wedstrijd direct de zaal. Publiek is niet toegestaan.

   

   


Beste leden, familieleden vrienden en bekenden van de Hangar

Na de succesvolle Pub Quiz van vorig jaar willen we jullie nu van harte uitnodigen om deel te nemen aan de 3e Hangar Pub Quiz op 25 januari 2020.

Locatie: De Hangar.
Tijd:    19:30-23:00 

Ben jij of is je kind lid en ben je 18 jaar of ouder schrijf je dan in, je mag 1 introducee meenemen.

Een team mag bestaan uit maximaal 6 mensen. Bij inschrijving betaal je € 6,- p.p. waarvoor je twee consumpties krijgt.

Geef je inschrijving en € 6,- p.p. graag afgeven bij Marcel, Mariëlle, Niki, Marcia of Jochem.We zien jullie graag de 25e januari voor een sportieve strijd!

Groeten

Marcel Jacobs, Mariëlle Verhoef-Melkert, Niki van Deursen en Marcia van Gerwen
Naam Team: *
Deelnemer 1:
Deelnemer 2:
Deelnemer 3:
Deelnemer 4:
Deelnemer 5:
Deelnemer 6:
E-mail:*