“SponsorKliks,
steun de Club en doe uw online aankopen via sponsorclicks (zonder meerkosten) [lees meer...]

 • Wedstrijd corona-maatregelen

  Wedstrijden op zaterdag:

  Je mag bij MVC de Hangar maximaal 45 minuten voorafgaand aan je wedstrijd de zaal in (tijd is inclusief omkleden en inspelen). Bij de ingang van de zaal staat een corona-verantwoordelijke die checkt of je geen klachten hebt. Je bent verplicht om je handen te desinfecteren bij het betreden van de zaal. Houd rekening met elkaar en houd buiten de wedstrijd 1,5 meter afstand tot elkaar en andere teams. Tijdens de wedstrijden geldt dit niet. Verlaat na de wedstrijd direct de zaal. Publiek is niet toegestaan (m.u.v. maximaal 3 chauffeurs die onder begeleiders vallen).

   

  Wedstrijden recreanten:

  Je mag bij MVC de Hangar maximaal 15 minuten voorafgaand aan je wedstrijd de zaal in. Bij de ingang van de zaal staat een corona-verantwoordelijke die checkt of je geen klachten hebt. Je bent verplicht om je handen te desinfecteren bij het betreden van de zaal. Houd rekening met elkaar en houd buiten de wedstrijd 1,5 meter afstand tot elkaar en andere teams. Tijdens de wedstrijden geldt dit niet. Verlaat na de wedstrijd direct de zaal. Publiek is niet toegestaan.

   

   

Adresgegevens MVC de Hangar:

Postadres: LET OP!

MVC de Hangar
Waterstad 175

5658 RJ Eindhoven
KVK nr: 17245858
Rabobank: NL12RABO0119076942

 

Adresgegevens Sporthal Meerrijk:

Sporthal Meerrijk
Meerbos 4
5658 LA Eindhoven

 

Telefoon beheerder sporthal: 040 - 26 27 451
Telefoon lunchcafé De Hangar: 040 - 235 14 21

Opmerking: Parkeren bij de sporthal kan alleen in de parkeerkelder onder winkelcentrum Meerrijk. De eerste twee uur zijn gratis.