“SponsorKliks,
steun de Club en doe uw online aankopen via sponsorclicks (zonder meerkosten) [lees meer...]

 • Wedstrijd corona-maatregelen

  Wedstrijden op zaterdag:

  Je mag bij MVC de Hangar maximaal 45 minuten voorafgaand aan je wedstrijd de zaal in (tijd is inclusief omkleden en inspelen). Bij de ingang van de zaal staat een corona-verantwoordelijke die checkt of je geen klachten hebt. Je bent verplicht om je handen te desinfecteren bij het betreden van de zaal. Houd rekening met elkaar en houd buiten de wedstrijd 1,5 meter afstand tot elkaar en andere teams. Tijdens de wedstrijden geldt dit niet. Verlaat na de wedstrijd direct de zaal. Publiek is niet toegestaan (m.u.v. maximaal 3 chauffeurs die onder begeleiders vallen).

   

  Wedstrijden recreanten:

  Je mag bij MVC de Hangar maximaal 15 minuten voorafgaand aan je wedstrijd de zaal in. Bij de ingang van de zaal staat een corona-verantwoordelijke die checkt of je geen klachten hebt. Je bent verplicht om je handen te desinfecteren bij het betreden van de zaal. Houd rekening met elkaar en houd buiten de wedstrijd 1,5 meter afstand tot elkaar en andere teams. Tijdens de wedstrijden geldt dit niet. Verlaat na de wedstrijd direct de zaal. Publiek is niet toegestaan.

   

   

 

Sponsoractie

Alle sponsoropbrengsten voor MVC de Hangar gaan naar één doel: een grote sporttas (met uniek nummer) voor alle leden van MVC de Hangar in de kleuren van onze club. Omdat we in steeds meer competities en op toernooien meespelen kunnen we dan als club nog beter overkomen. Alle hoofdsponsors van € 500 komen met naam of logo op de tas. Zij worden samen met de andere sponsoren, zoals die van de club van 50, vermeld op de sponsorpagina op de website.

We hopen met deze gerichte actie meer sponsoren te kunnen krijgen.  Maar ook bijdragen van €10 van opa of oma zijn welkom. Mail even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je iemand hebt die wil meedoen.

 

Donateurs

Donatie Thermometer

Sporttas