“SponsorKliks,
steun de Club en doe uw online aankopen via sponsorclicks (zonder meerkosten) [lees meer...]

 • Wedstrijd corona-maatregelen

  Wedstrijden op zaterdag:

  Je mag bij MVC de Hangar maximaal 45 minuten voorafgaand aan je wedstrijd de zaal in (tijd is inclusief omkleden en inspelen). Bij de ingang van de zaal staat een corona-verantwoordelijke die checkt of je geen klachten hebt. Je bent verplicht om je handen te desinfecteren bij het betreden van de zaal. Houd rekening met elkaar en houd buiten de wedstrijd 1,5 meter afstand tot elkaar en andere teams. Tijdens de wedstrijden geldt dit niet. Verlaat na de wedstrijd direct de zaal. Publiek is niet toegestaan (m.u.v. maximaal 3 chauffeurs die onder begeleiders vallen).

   

  Wedstrijden recreanten:

  Je mag bij MVC de Hangar maximaal 15 minuten voorafgaand aan je wedstrijd de zaal in. Bij de ingang van de zaal staat een corona-verantwoordelijke die checkt of je geen klachten hebt. Je bent verplicht om je handen te desinfecteren bij het betreden van de zaal. Houd rekening met elkaar en houd buiten de wedstrijd 1,5 meter afstand tot elkaar en andere teams. Tijdens de wedstrijden geldt dit niet. Verlaat na de wedstrijd direct de zaal. Publiek is niet toegestaan.

   

   

Koop jij ook soms iets online, bijvoorbeeld bij bol.com, Wehkamp.nl, thuisbezorgd, booking.com, of een van de vele andere winkels?

Dan kun je hiermee nu ook de Hangar ondersteunen.

Op de Homepagina staat een banner van Sponsorkliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, V & D en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert MVC De Hangar een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via MVC De Hangar kunt u terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

En zo simpel is het:

 1. Gebruik de Sponsorkliks Pagina om naar de Webshop van jou favoriete webwinkel te gaan.
 2. Doe je inkopen zoals je dat altijd zou doen.
 3. Bekijk via deze overzicht hoeveel jij aan de Hangar hebt bijgedragen (Let op, je recente aankoop zal niet direct hier verschijnen. Er zit een vertraging in van ca 1 dag)