3x gratis meetrainen

Heb je interesse om bij MVC de Hangar te komen volleyballen, dan is het goed om te weten, dat je bij ons altijd eerst 3x gratis mag komen meetrainen om te kijken of het bevalt. Dat mag zowel bij CMV en jeugd, als bij de volwassenen. Daarna moet je dan wel besluiten of je lid wilt worden of niet. Als je eerst eens wilt kijken zonder mee te doen, dan is dat natuurlijk ook prima en ben je van harte welkom in de zaal.

CMV
Ben je tussen de 6 en 12 jaar en wil je een keer meedoen, neem dan contact op met cmv@dehangar.nl.
In overleg kun je afspreken wanneer je mee kunt trainen.

LET OP: Op dit moment zitten alle CMV groepen vol. Bij aanmelding komt uw kind op de wachtlijst te staan. Zodra er een plekje vrij komt, nemen we contact met u op. Mocht u vragen hebben dan kunt u mailen met cmv@dehangar.nl.


Jeugd
Ben je tussen de 12 en 18 jaar en wil je een keer meetrainen, neem dan contact op met jochem@dehangar.nl.
In overleg kun je afspreken wanneer je mee kunt trainen.


Senioren
Ben je ouder dan 18, maar wil je nog fanatiek volleyballen en competitie spelen, neem dan contact op met jochem@dehangar.nl.
In overleg kun je afspreken wanneer je mee kunt trainen.


Recreanten
Ben je ouder dan 18, heb je wellicht nog nooit volleybal gespeeld of wil je weer spelen voor de gezelligheid en het teamgevoel,
neem dan contact op met sonja@dehangar.nl. In overleg kun je afspreken wanneer je mee kunt trainen.


Lid worden

Ben je enthousiast geworden en wil je lid worden?
Klik dan op de link om het inschrijfformulier (nl) (eng) te openen. Mail het ingevulde en ondertekende formulier naar: ledenadministratie@dehangar.nl

Scroll naar boven