Over ons

De Meerhovense Volleybal Club (MVC) de Hanger is in 2009 opgericht, in een wijk die toen nog in opbouw was. Begonnen als een kleine club is deze inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende vereniging voor jong en oud, die nog steeds groeiende is!

Peilers MVC de Hangar

  • Jeugd als permanente basis voor de vereniging
  • Iedereen draagt bij
  • Plezier en kwaliteit voor jong en oud en op elk niveau

Jeugd als permanente basis voor de vereniging
We willen dat de jeugd de basis van de vereniging vormt, de kinderen van nu vormen de vereniging voor later, zowel op sportief, als op organisatorisch gebied. Om dat te bereiken sturen we op een aantal zaken, zodat de kinderen kunnen voelen, dat ze er bij horen en dat we ze ook echt kunnen binden.

  • Kwaliteit door het geven van gedegen bewegingsonderwijs voor de jeugd, door gediplomeerde (hoofd-) trainers, waarin wordt geïnvesteerd.
  • Continuïteit in de jeugdopleiding
  • Aandacht voor alle kinderen, ook de minder getalenteerden
  • Plezier in het sporten: zo goed mogelijk je best doen, voor jezelf en voor je team!

Iedereen draagt bij
Om een vereniging draaiende te houden zijn er veel vrijwilligers nodig. We vinden dan ook dat iedereen zijn steentje moet bijdragen. Als uw kind lid wordt van de vereniging verwachten we van u ook een bijdrage. Dit kan zijn bij het helpen bij de MVC-training als hulptrainer, bij de mini’s op zaterdagochtend, bij een bijzondere activiteit of als coach bij een toernooi (en dan hoeft u zelf echt niet te kunnen volleyballen).

Plezier en kwaliteit voor jong en oud en op elk niveau
Niets is zo belangrijk als plezier hebben in volleybal. Dit willen wij ook uitstralen naar de club, de kinderen en hun ouders, senioren en belanghebbenden van de club. Om dit plezier te bereiken worden er naast trainingen, wedstrijden en toernooien ook andere activiteiten ontwikkeld om het plezier te verhogen. Zo worden er o.a. disco’s georganiseerd, vriendjes en vriendinnetjes training, jeugdkamp, buurman & buurman toernooien, BBQ en een jaarlijkse PubQuiz.

Scroll naar boven